GJØR DENNE JULA MAGISK OG EKSTRAORDINÆR

I Paris, under stjernenatten, avslører den sanne magien seg. Stjernene lyser opp himmelen over det legendariske Louvre. En følelse av det ekstraordinære fyller luften...

Mer enn noen gang før, fortjener dine kjære den vakreste kjærlighetserklæringen. La Lancôme inspirere og guide deg til å finne de helt riktige og velduftende julegavene til deg selv eller kvinnene i ditt liv.

TA EN MAGISK REISE BLANT TIDSLØSE SKJØNNHETSIKONER

La deg bli guidet gjennom en magisk reise blant tidløse skjønnhetsikoner. Denne reisen fører deg til definisjoner av skjønnhet:  La vie est belle, Rénergie, Hypnôse og Absolue.

HUN ER KLASSISK OG ELEGANT - OVERRASK HENNE MED LA VIE EST BELLE FRA LANCÔME

la vie est belle

La vie est belle Eau de Parfum er en ikonisk og elegant blomsterduft – en parfyme full av omtanke og sjel, og et symbol på glede og lykke.

La vie est belle er en overbevisning, en deklarasjon til verden om at livet er vakkert når du velger din egen vei til lykke.

Duften er bygd opp rundt den svært kostbare irisen og med tasty noter fra vanilje, pærer og tonkabønner.

NÅR KUNST OG SKJØNNHET MØTES, BLIR DET EKSTRAORDINÆRE FØDT.

Leter du etter noe ekstraordinært? La oss begynne reisen ved den glitrende pyramiden av gaver som står foran den majestetiske Louvre-pyramiden. Denne ekstraordinære samlingen avslører seg selv med essensen av overdådighet og storhet. Hver gaveeske er dekorert med det lyse og skinnende mønsteret av Lancôme Agora rosen, som er omhyggelig utformet av den franske kunstneren  Lydie Bossuet. Dette sublime og luksuriøse mønsteret pryder enhver Lancôme gaveeske med et streif av det ekstraordinære.

TA MED DEG EN EKSTRAORDINÆR GAVE

Lancôme introduserer en ny luksuriøs skjønnhetskalendar og en ikonisk skjønnhetsboks - begge inneholder skjønnhetsgaver og magiske overraskelser.

La Vie est Belle

Denne fortryllende duften tar deg ett skritt nærmere årets magiske festligheter.

oppdag

×