DIN NYE INNOVATIVE OG EFFEKTIVE ANTI-AGE HUDPLEIERUTINE

Lancôme har skapt en ny æra innen anti-age hudpleie, nemlig den innovative Rénergie produktserien med klinisk dokumentert effekt.

Med Lancôme Rénergie forenes flere aktive ingredienser i unike produkter som jobber sammen for å skape synlig forbedring av aldringstegn i huden. Drømmer du om mer glød, reduksjon av fine linjer eller forbedret hudkvalitet, har vi den ultimate hudpleierutinen for deg.

OPPLEV FORSKJELLEN MED RÉNERGIE FRA LANCÔME

ENKEL SKJØNNHETSRUTINE – DOKUMENTERT EFFEKT

Med Lancôme kan du med enkle, effektive produkter skape en hudpleierutine som kan gi huden fornyet liv.
En effektiv anti-age rutine behøver ikke bestå av utallige produkter som alle hjelper mot forskjellige aldringstegn eller behov.
Med Lancôme kan du oppnå synlig forbedret hud med en enkel skjønnhetsrutine som kun består av 4 effektive anti-age produkter fra Rénergie-serien.
Nyt en luksuriøs produktlinje som gir et effektivt resultat med dokumentert effekt.

OPPNÅ RESULTATER ALLEREDE ETTER FØRSTE UKE

Hudpleieproduktene i Rénergie-serien er utviklet av eksperter og drevet av vitenskapen for å tilby anti-age hudpleie med synlige resultater.
Sammen utgjør Rénergie H.C.F. Triple Serum og Rénergie H.P.N. 300-Peptide Cream en dynamisk duo som sørger for synlige resultater allerede etter 7 dager. Effekten skyldes blant annet den høye konsentrasjonen av regenererende peptider og sammensetningen av ingredienser.
Opplev anti-age-effekten på egen hud – for alle hudtyper, aldre og behov!

RÉNERGIE H.C.F. TRIPLE SERUM EYE

Vi har utvidet vår Rénergie produktserie med et øyeserum, spesielt utviklet for å pleie de sensitive områdene rundt øynene, slik at du kan bevare en frisk øyekontur.

Du kjenner kanskje til Rénergie H.C.F Triple Serum, vår patenterte antiage serum, som inneholder en pleiende trippel dose av tre unike, aktive ingredienser.

Vi har tilpasset denne innovative formelen slik at den passer til øyeområdet. Dette betyr at du kan oppleve fordelene av et svært effektiv antiage serum og forbedre overhuden lag for lag.

Rénergie H.C.F Triple Serum Eye tilfører fuktighet til øyeområdet samtidig som synligheten av fine linjer reduseres. Kombinasjonen av aktive ingredienser har en oppstrammende effekt og reduserer synlige poser under øynene.

DIN ANTI-AGE HUDPLEIERUTINE I 4 TRINN

TRINN 1:

LANCÔME RÉNERGIE H.C.F. TRIPLE SERUM EYE

Anti-age øyeserum med oppstrammende effekt spesielt utviklet for å pleie de sensitive områdene rundt øynene.

Rénergie H.C.F Triple Serum Eye tilfører fuktighet til øyeområdet samtidig som synligheten av fine linjer reduseres. Kombinasjonen av aktive ingredienser har en oppstrammende effekt og reduserer synlige poser under øynene. Et øyeserum, spesielt utviklet for å pleie de sensitive områdene rundt øynene, slik at du kan bevare en frisk øyekontur.

Dette effektive serumet til øyepartiet inneholder hyaluronsyre, SNK-peptider, C-vitamin, niacinamid og F-vitamin.

TRINN 2:

LANCÔME RÉNERGIE H.C.F. TRIPLE SERUM

Anti-age serum med pleiende tredobbel dose.

Lancôme Rénergie H.C.F. Triple Serum er beriket med hyaluronsyre, C-vitamin, niacinamid og ferulinsyre i en tredobbelt pleiende dose.
Disse tre aktive ingrediensene, som brukes av dermatologer, er for første gang forent i ett produkt. Resultatet er dette effektive anti-age serumet som forbedrer huden lag for lag.
Med dette serumet kan du oppleve økt fasthet, forbedret hudkvalitet og reduksjon av rynker og pigmentflekker*.

* Kosmetoklinisk test, 58 kvinner, 8 uker.

TRINN 3:

LANCÔME RÉNERGIE YEUX

Anti-age øyenkrem til den sensitive huden rundt øynene.

Lancôme Rénergie Yeux strammer opp og er en fuktighetsgivende øyenkrem utviklet for å skape resultater i det mest krevende og sensitive området av ansiktet; nemlig øyenkonturene.

Øyekremen inneholder hyaluronsyre, en fuktighetsgivende ingrediens med en utfyllende effekt. Med denne øyenkremen kan du oppleve at øyenområdet ser fastere og oppløftet ut, samt at mørke ringer og rynker reduseres.

TRINN 4:

LANCÔME RÉNERGIE H.P.N. 300-PEPTIDE CREAM

Anti-age ansiktskrem med oppstrammende effekt

Lancôme Rénergie H.P.N. 300-Peptide Cream er en fuktighetsgivende anti-age ansiktskrem som inneholder hyaluronsyre, 300 typer peptider og niacinamid. Disse aktive ingrediensene hjelper med å fukte huden, redusere synligheten av rynker og gir en oppstrammende effekt i ansiktet og på halsområdet.

Kremen kommer i et påfyllbart design, noe som betyr at du bare kjøper en ny krem i en plastbeholder som passer perfekt i den originale glassembalasjen når tiden er inne for påfyll.

KOMPLEMENTER RUTINEN MED SPF OG NATTKREM

Alle produktene i Rénergie-serien kan brukes enkeltvis eller i kombinasjon dersom du ønsker å oppnå full anti-age effekt.
Med Lancôme Rénergies Multi-Lift Night kan kveldsrutinen komplementeres med den oppstrammende og rike nattkremen som bidrar med å glatte ut huden.

Også morgenrutinen blir komplett med Lancôme Rénergie Cream SPF20 dagkrem som kombinerer hyaluronsyre og peptider med SPF20-beskyttelse.

LANCÔME RÉNERGIES AKTIVE NØKKELINGREDIENSER

I Lancômes Rénergies produktserie er det spesielt fire aktive ingredienser som har hovedrollen: hyaluronsyre, niacinamid, ferulinsyre og peptider. De har alle sine unike egenskaper som utgjør en aktiv base i mange av Lancômes formler.

Hyalyronsyre er kjent for sin fuktighetsgivende egenskap og er en velkjent ingrediens innen hudpleie på grunn av sin anti-aging- og utfyllende effekt.

Niacinamid er en form for B3-vitamin som har en dokumentert effekt på hudtonen ved å motvirke misfarging og pigmentflekker.

Ferulinsyre har en redusert effekt på fine linjer, rynker og pigmentflekker. Ingrediensen bidrar derfor til å forbedre hudkvaliteten.

Peptider har en oppstrammende effekt og er utviklet med hjelp fra regenerativ vitenskap for å styrke den naturlige hudfornyelsen. Denne ingrediensen har en dokumentert anti-age effekt på hudens elastisitet, kvalitet og fasthet.

OPPLEV FORSKJELLEN MED RÉNERGIE FRA LANCÔME

×