La vie est belle
Eau de Parfum

Ikonisk og elegant blomsterduft.

DUFTEN AV LYKKE

Lancôme La vie est belle Eau de Parfum er en ikonisk og elegant blomsterduft – en parfyme full av omtanke og sjel, og et symbol på glede og lykke.

La vie est belle er et fransk uttrykk, en livsfilosofi og en hyllest til livet. La vie est belle er en overbevisning, en deklarasjon til verden om at livet er vakkert når du velger din egen vei til lykke. Mest av alt er La vie est belle et valg og retten til å leve et liv fylt med lys, lykke og frihet.

Duften er bygd opp rundt den svært kostbare irisen og med tasty noter fra vanilje, pærer og tonkabønner. Sjasmin og appelsinblomst lyser opp det vakre blomsterhjertet, mens patsjuli gir dybde til duften.
La vie est belle inneholder flere ingredienser som er dyrket på en bærekraftig måte. Iris Pallida er dyrket på bærekraftig måte i Frankrike, patsjuli på Bali og vegetabilsk alkohol i Frankrike.

FLASKEN ER ENKEL Å GJENOPPFYLLE
Ved å gjenoppfylle din La vie est belle-duft sparer du*:
- 50% glassforbruk
- 46% plastikk- og pappforbruk.

(* Ved bruk av 1 La vie est belle Eau de Parfum 50 ml + 1 La vie est belle eau de Parfum Refill 100 ml vs. 3 x La vie est belle Eau de Parfum 50 ml. )

La vie est belle Eau de Parfum Refill kan ikke brukes alene – kun med La vie est belle Eau de Parfum 30, 50, 100 og 150 ml flasker som kan gjenfylles.

EAN: 3605532612690

  • 30 ml
  • 50 ml
  • 100 ml
  • 150ml
×