Bestill time i dag!

Steen & Strøm - Nedre Slottsgate 8 - 0157 Oslo - Ring: 90 25 51 95

LANCÔME SKIN SCREEN

BLI KJENT MED DIN HUD OG DENS VIKTIGSTE BEHOV PÅ 45 MINUTTER

MED EN AVANSERT HUDANALYSE

For å oppnå en vakrere hud tilbyr Lancôme nå kvinner en intelligent hudanalyse, skreddersydde produktløsninger og ekspertveiledning. Hos Lancôme har vi fokus på Beauty Tech, og kombinerer 85 års ekspertise innen hudpleie med det beste innen hudpleieforskning, kunstig intelligens og skjønnhetserfaring for å gi optimal veiledning til enhver kvinne.

Lancôme Skin Screen er en unik og nyskapende hudanalyse for alle kvinner, inspirert av kliniske studier og dermatologgodkjente enheter.

Skin Screen er en revolusjonerende kombinasjon av avansert lys-teknologi og algoritmer, som måler 13 viktige hudparametere og gir skjønnhetsrådgivere muligheten til å tilby en målrettet og personlig hudpleierutine på Lancôme counter i Stee & Strøm.

DIN HUDS FREMTID STARTER NÅ.

6 TRINN TIL DIN PERSONLIGE RUTINE

1. Bildene tas. Helst uten sminke.
2. Spørreskjemaet fylles ut. Du blir spurt om hudbehovene dine, alderen din og nåværende hudpleierutine.
3. Hudresultatene dine presenteres. Din Beauty Advisor deler resultatene med deg. 13 vurderte parametere måles på en skala fra "optimalt resultat" til "områder som krever oppmerksomhet", med en intuitiv fargekode fra grønn til rød.
4. Gjennomgang av hudbehovene dine. En komplett gjennomgang av hudparametrene og behovene dine basert på bildene som er tatt, med mulighet for å zoome inn og ut.
5. Tilpass hudpleierutinen din. Din Beauty Advisor foreslår en skreddersydd hudpleierutine.
6. Resultatene deles med deg. Du får din hudpleieanalyse sammen med din personlige hudpleierutine.

45 minutter, 13 målinger av huden, 1 personlig rutine:

DIN HUDS FREMTID STARTER NÅ

EN UNIK ANALYSE AV 13 HUDPARAMETRE

Se huden din som du aldri har sett den før.

Lancôme Skin Screen er et presist og effektivt bildeanalyse-system. Ved hjelp av kunstig intelligens og unike algoritmer er tiår med ekspertise innen hudpleie blitt digitalisert.

Systemet leverer optisk analyse ved bruk av trefoldig lysteknologi, som kombinerer standard- og krysspolarisert lys med UV-blink, ledsaget av kunstig intelligens og datamaskinens visuelle algoritmer. Det gir bilder av hele ansiktet (foran, venstre, høyre) basert på overordnede hudparametere – inkludert noen spesifikke områder som bare evalueres av Skin Screen teknologien.

Lancôme Skin Screen tar ett bilde forfra og to bilder fra sidene, alle tre standardiserte og kalibrerte.

FUKT OG FASTHET

Lancôme Skin Screen tilbyr to parametere utviklet med unike algoritmer for å oppnå en mer komplett hudpleieanalyse: fuktighet og fasthet.

En av de viktige egenskapene som gjør Skin Screen-analysen spesiell, er at den evaluerer hudens fuktighetsnivå. Skin Screen gir en status for fuktighetsnivået fra lavt til høyt, basert på kundens svar på spørreskjemaet og med hjelp fra ekspertisen til våre Beauty Advisors.

En annen karakteristisk egenskap ved Lancôme Skin Screen er analysen av løs hud - eller hudens manglende fasthet. Med alderen mister huden kollagen og elastin, to proteiner som naturlig finnes i huden og bidrar til å opprettholde hudens smidighet, elastisitet og fasthet. Dette resulterer i løs hud i den nedre delen av ansiktet, noe som er en av de mest konkrete hudbekymringene for kvinner.

Ved å kombinere trefoldig lysteknologi og avanserte algoritmer tilbyr Lancôme Skin Screen en enestående hudanalyse for å kunne tilby den mest målrettede og personlige hudpleierutinen.

×