VÅRE #1 MEST EFFEKTIVE SERUM

FLERE TIÅR MED FORSKNING

450* PRISER

HVILKET SERUM PASSER DIN HUD?

* Totalt antall priser tildelt Advanced Génifique Serum og Rénergie H.C.F. Trippelserum fra 2009 til 2023 i 40 land 

ADVANCED GÉNIFIQUE SERUM

Lancôme Advanced Génifique Serum - er det første trinnet til vakker hud, et ikonisk serum, med en herlig fuktgivende tekstur, som trekker raskt inn i huden. Den passer til alle kvinner, alle aldre og alle hudtyper, selv sensitiv hud.

Advanced Génifique Serum er basert på mikrobiomvitenskap. Mikrobiomet er et økosystem av mikroorganismer, som finnes på hudens overflate. Når hudens mikrobiom er i balanse, er huden sterkere og bedre i stand til å forsvare seg mot ytre faktorer. Advanced Génifique Serum er beriket med et kompleks av syv pre- og probiotikaekstrakter, for å balansere hudens mikrobiom.

STERKERE I ÉN DRÅPE

NÅ DOKUMENTERT

ETTER FØRSTE BRUK**
- 2 X Raskere gjenoppretting
- Umiddelbart sterkere hudbarriere

ETTER ÉN FLASKE***
- Strålende glød
- Reduserte rynker

**Gjenoppretting av hudens mikrobiom etter aggresjon. Første bruk av Advanced Génifique sammenlignet med bar hud
***Kosmetoklinisk objektiv vurdering, 34 kvinner, 8 uker

Advanced Génifique Serum

15 ÅRS FORSKNING - 9 PATENTER*
BANEBRYTENDE MIKROBIOM-VITENSKAP

 *Tildelt eller avventende

RÉNERGIE H.C.F. TRIPLE SERUM

Opplev den nye æraen av Lancômes effektive anti-age hudpleie. Rénergie H.C.F. Triple Serum, patentert frem til 2035, inneholder hyaluronsyre, C-vitamin + niacinamide og ferulinsyre i en pleiende trippel dose.

Disse tre aktive ingrediensene, som brukes av dermatologer, er nå forent for første gang i en trippel dose i et svært effektivt antiage-serum, som styrker overhuden lag for lag.

LAG ET: ØKT FASTHET OG HUDKVALITET
LAG TO: REDUSERTE RYNKER*
LAG TRE: SIGNIFIKANT REDUKSJON AV PIGMENTFLEKKER*
*Kosmetoklinisk test, 58 kvinner, 8 uker.

TRE AKTIVE INGREDIENSENE FOR FØRSTE GANG I EN PLEIENDE TRIPPEL DOSE

HYALURONSYRE
Neste generasjons hyaluronsyre med mindre molekylstørrelse der fuktigheten varer 13 ganger lenger enn tradisjonell hydrolysert hyaluronsyre. Oppnådd gjennom bioteknologi og deretter kombinert med Rénergie glykopeptider i et kremaktig serum.

C-VITAMIN +NIACINAMID
En unik blanding av C-vitaminderivat (3-0-Etyl-askorbinsyra) og niacinamid (vitamin B3). Dissa ingredienser, som er kjent for deres anti-age og forbedrende hudtonen egenskaper, er kombinert i et lett emulsions serum.

FERULINSYRE
Formulert i en lett gel, en ren antioksidant kjent for å nøytralisere skader fra frie radikaler som fremskynder hudens aldring. Ferulinsyre forbedrer også hudkvaliteten og hjelper til med å oppnå avanserte antiage-fordeler.

Rénergie H.C.F. Triple Serum

9 av 10 kvinner som har testet vil bytte til Rénergie H.C.F. Triple Serum eller tilføye dette til deres nåværende serum.****

 ****407 kvinner, testet i fire uker.

PROVEN BY SCIENCE
POWERED BY TECH

OPPDAG

×