SLIK PÅFØRER DU MASCARA SOM EN PROFESJONELL

Med en god mascara kan du enkelt friske opp looken og fremheve øynene dine, men vet du hvordan du får flotte, fyldige vipper uten klumper? Vi hos Lancôme guider deg til å legge mascara som en profesjonell med 8 enkle trinn.

BRUK EN VIPPETANG

Før du påfører mascara, anbefaler vi at du bruker en vippetang. En vippetang kan faktisk hjelpe med å åpne øynene og få de til å poppe enda mer hvis du bruker den riktig.

Hold vippetangen tett inntil roten av øyenvippene og klem gradvis vippetangen sammen. Press lett for å oppnå en perfekt bøy.

Du kan også prøve å varme opp vippetangen din med en hårføner før du bruker den. Dette vil hjelpe med å holde bøyen på plass og dermed gi de beste forutsetningene for vakre, holdbare vipper.

Det er viktig at du bruker vippetangen før du påfører mascara, da du ellers kan risikere å knekke vippene dine.

 

FORBEREDELSE ER NØKKELEN TIL VAKRE VIPPER

vippeserum

Forberedelse er aldri en dårlig idé, heller ikke når det kommer til vakre vipper. Akkurat som rens og primer gjør at sminken holder lenger, kan et vippeserum hjelpe mascaraen til det beste resultatet.

Prøv for eksempel Lancôme Cils Booster Lash Revitalizing Serum, som hjelper med å beskytte og reparere øyevippene slik at de ser fyldigere og sterkere ut.

På samme måte som vi vet at håret kan bli skadet, kan øyevippene også bli det. Derfor er det lurt å pleie dem med et serum. Etter cirka 4 ukers bruk vil du begynne å se de første resultatene av serumets pleiende effekt.

mascaraprimer

Hvis du ønsker ekstra lengde og volum, kan du med fordel bruke en primer under mascaraen. Lancôme Cils Booster XL er vår hvite mascaraprimer og er det ideelle laget under enhver mascara.

Denne basen forsterker ikke bare vippene dine, den jevner også ut slik at det blir lettere for deg å oppnå det perfekte resultatet med mascaraen og sørge for at den holder hele dagen.

Denne formelen inneholder fibre som får vippene til å virke lengre og fyldigere. Det gir den perfekte basen for misunnelsesverdige øyevipper.

EN PROFESJONELL MASCARA-RUTINE

Med få trinn kan du få iøynefallende øyevipper. Vi guider deg gjennom hvordan du kan oppnå en profesjonelt look med mascaraen din.

1. TØRK AV OVERSKYTENDE PRODUKT

For å unngå klumper og påføring av for mye produkt, kan du med fordel tørke av eventuell overskytende mascara på børsten med et stykke papir før du påfører den på vippene dine.

Unngå å skrape overskytende mascara i åpningen av mascara-tuben, slik at produktet ikke hoper seg opp der hver gang du bruker det.

 

2. PÅFØR MASCARA PÅ HELE VIPPEN

For å sikre at du dekker hele lengden av hver vippe og tilfører volum, kan du jobbe børsten oppover fra vipperot helt ut i spissene.

La børsten gli forsiktig over øyevippene med vår mascaras, som er enkel å bygge opp for akkurat det resultatet du ønsker.

3. SIKKSAKK-METODEN

Den beste måten å påføre mascara på er ved å bevege børsten fra rot til spiss, men for å fordele fargen jevnt kan du bevege børsten utover med sikksakk-bevegelser.

Beveg børsten fra side til side for å dekke alle vinkler, inkludert spissene og sidene av vippene dine.

4. PÅFØR PÅ BEGGE SIDER

Når det kommer til fyldigere vipper, er en enkel påføring av mascara ikke alltid nok. Påfør en volumgivende mascara på både oversiden og undersiden av hver vippe for en mørkere og mer intens look.

5. IKKE GLEM DE UNDERVIPPENE

Undervippene trenger også litt kjærlighet. Du har kanskje opplevd at det er enklere å bruke en mindre børste eller spissen av børsten din for å påføre produktet på de nedre vippene.

Sammen med en gel-emulsjonsformel gir vorår mascaras en fjærlett følelse uten klumper og med langvarig holdbarhet i opptil 24 timer.

6. FANG ALLE VIPPENE

For å oppnå best mulig resultat og åpne øynene helt opp, er det viktig at du kommer inn i alle kroker og hjørner av vippene dine. Det innerste hjørnet av øyet kan noen ganger bli oversett når du påfører mascara.

Ved å vende børsten vertikalt og bruke spissen av børsten, kan du nå selv de mest utfordrende vippene.

7. IKKE PUMP BØRSTEN

Det kan være fristende å pumpe børsten opp og ned for å få mer produkt på. Men gjentatte pumpebevegelser kan faktisk tørke ut mascaraen og danne klumper fordi du bare pumper luft ned i beholderen.

Hvis du trenger mer produkt på børsten, kan du forsiktig vri børsten rundt i tuben for å samle opp mer.

 

8. GI DET TID TIL Å TØRKE

Det kan skje at du bommer med mascaraen. Men hvis ting ikke går helt som planlagt, vent til mascaraen er tørr før du retter opp i sminken.

Hvis du prøver å fjerne mascaraen mens den fortsatt er våt, vil du bare smøre den ut. Det samme gjelder for vannfast mascara. Når produktet har tørket, kan du forsiktig skrape det av. Hvis det er vanskeligere å fjerne, kan du dyppe en bomullspad i micellarvann og forsiktig duppe det av.

 

OPDAG LANCÔMES MASCARAS

FINN DIN VIPPELOOK

Vi har laget en guide til deg slik at du enkelt kan finne akkurat den mascaraen som passer til det vippelooket du ønsker å oppnå.

FINN DEN PERFEKTE MASCARAEN

×