FINN DIN VIPPELOOK MED
EN MASCARA FRA LANCÔME

DRAMA, VOLUM, LENGDE & LØFT

En mascara er en must-have i de fleste kvinners sminkerutine, og det med god grunn. Ingenting er som en mascara som kan forvandle looken og gi øynene dine den oppmerksomheten de fortjener. 

Uansett om du drømmer om en elegant og naturlig vippelook, en intens øyensminke med masse volum, vipper med ekstra lengde, eller om du vil gi vippene et vakkert løft, så har Lancôme en mascara for deg.

MASCARA TIL ENHVER ANLEDNING

Med Lancôme kan du få akkurat den vippelooken du ønsker. Vi har målrettede formler som gjør det mulig å finne den rette matchen for deg. 

Og hvis du ønsker å gå fra en naturlig vippelook på dagen til en dristig og voluminøs kveldslook, har vi mascaraer som enkelt kan løfte vippene dine til et nytt nivå.

Opplev Lancômes ikoniske mascaraer og finn den rette matchen for deg.

HYPNÔSE MASCARA

Mascara du kan bygge opp volum med

Lancômes Hypnôse Mascara er vår originale, volumgivende mascara som gir deg muligheten for å få volum skreddersydd til dine behov. Mascaraens børste har over 1.000 børstehår som separerer vippene og gjør påføringen enkel.

Mascaraen er ideell for deg som ønsker å veksle mellom intensiteten av øyensminke. Påfør et enkelt lag for naturlig fremhevede vipper eller bygg volum akkurat slik du ønsker med flere lag.

LASH IDÔLE

Mascara for løft og fylde

Fang hver eneste vippe og gi de ekstra volum og løft med denne klumpfrie mascaraen. Lancôme Lash Idôle er en game-changer innen mascarabørster, som med sine mikrobørstehår sørger for at hver eneste vippe separeres, løftes og får maksimalt volum. 

Formelen er basert på en banebrytende gelemulsjon som inneholder 4 x mindre voks. Resultatet er en lett, klumpfri følelse i opptil 24 timer.

HYPNÔSE DRAMA

Mascara for intens fargepigmentering og volum.

Den ikoniske Lancôme Hypnôse Drama Mascara har blitt skapt på nytt og tilbyr nå mer volum enn noen gang før. Denne imponerende mascaraen er ideell for deg som ønsker en intenst og løftet vippelook. Oppnå opptil 17 ganger mer volum.

Hypnôse Drama har en S-formet børste som griper tak i vippene og sørger for at de får en intens svart farge, en flott bue og separasjon mellom vippene. Den imponerende formelen holder i opptil 24 timer uten å smitte av og er egnet for både sensitive øyne og kontaktlinsebrukere.

Hvis du drømmer om å fremheve øynene dine med fengslende, fyldige vipper, er Hypnôse Drama Mascara perfekt for deg.

MONSIEUR BIG

Mascara for en ultra volumgivende vippelook

Vil du gi vippene dine ekstra volum fra rot til spiss, så er Lancôme Monsieur Big et godt valg. Denne ultra volumgivende mascaraen er ideell for å bygge opp flere lag.

Mascaraen har en stor og myk børste som gjør det enkelt å fordele produktet på hele vippens lengde og bygge den opp til akkurat det volumet du ønsker. 

Utover den intense svarte, fås mascaraen også i brun.

SKAP DEN PERFEKTE VIPPERUTINEN

Få vippelooken du drømmer om med Lancômes vippeserum og mascaraprimer. Introduser denne vipperutinen og opplev forskjellen!

TRINN 1

Som første trinn i din vipperutine kan du introdusere Lancômes Cils Booster Lash Revitalizing Serum både morgen og kveld. Serumet hjelper med å reparere vippene slik at de ser tettere, fyldigere og sterkere ut etter kun 4 uker.

TRINN 2

Få det beste ut av mascaraen med Lancômes Cils Booster XL Mascarabase. Denne hvite mascaraprimeren er det perfekte underlaget for enhver mascara. La mascaraens egenskaper komme til sitt fulle uttrykk med denne primeren.

TRINN 3

Få din øyenmakup-look med din Lancôme mascara match!

TRINN 4

Om kvelden kan du fjerne mascaraen med den pleiende øyesminkefjerneren, Lancôme Bi-Facil Clean & Care, som pleier og beroliger øyenområdet. Formelen består av ingredienser med 95 % naturlig opprinnelse og sikrer effektiv fjerning av mascaraen din – selv den vannfaste.

TRINN 5

Når øynene og ansiktet er renset, kan du avslutte rutinen med Lancôme Rènergie Yeux, en anti-age øyenkrem spesielt utviklet for den sensitive huden rundt øynene. Øyekremen er beriket med hyaluronsyre og peptider, som ved regelmessig bruk vil skape synlige resultater i øyekonturen.

GUIDE TIL AT LEGGE DEN PERFEKTE MASCARAEN

LES MER HER

×