RÉNERGIE H.C.F. TRIPLE SERUM EYE

ANTI-ALDRINGSEFFEKTEN HOS TRIPLE SERUM, NÅ TILPASSET FOR ØYEOMRÅDET

 

Opplev forskjellen med Rénergie fra Lancôme

Lancômes elskede Rénergie H.C.F Triple serum er nå blitt tilpasset øyeområdet. Oppdag det fuktighetsgivende antiaging øyeserumet hvor flere aktive ingredienser forenes for å skape synlig forbedring av aldringstegn i huden rundt øynene.

Dette serumet er ideelt for deg som ønsker hydrering og pleie av den sensitive huden rundt øynene.

SPESIELL PLEIE AV HUDEN RUNDT ØYNENE

Det er flere grunner til å bruke en øyekrem eller et serum. For det første er huden rundt øynene finere og mer følsom enn resten av ansiktshuden. Derfor påvirkes den lettere av både vær og vind, samt ansiktsmimikk.

I tillegg reduseres hudens naturlige kollagenproduksjon jo eldre vi blir, noe som påvirker hudens elastisitet. Derfor vil det naturlig oppstå rynker og fine linjer rundt øynene. For å opprettholde fuktighetsnivåene og smidigheten i huden rundt øynene, kan du inkludere en øyekrem eller et serum i hudpleierutinen din.

Med et produkt som er spesielt utviklet for å pleie den delikate huden rundt øynene, kan du imøtekomme hudens behov, og redusere synligheten av fine linjer, rynker, mørke ringer og hevelser rundt øynene.

8 av 10 kvinner er fornøyde med resultatene fra produktet etter 4 ukers bruk

RÉNERGIE H.C.F. TRIPLE SERUM EYE

Vi har utvidet vår Rénergie produktserie med et øyeserum, spesielt utviklet for å pleie de sensitive områdene rundt øynene, slik at du kan bevare en frisk øyekontur.

Du kjenner kanskje til Rénergie H.C.F Triple Serum, vår patenterte antiage serum, som inneholder en pleiende trippel dose av tre unike, aktive ingredienser.

Vi har tilpasset denne innovative formelen slik at den passer til øyeområdet. Dette betyr at du kan oppleve fordelene av et svært effektiv antiage serum og forbedre overhuden lag for lag.

Rénergie H.C.F Triple Serum Eye tilfører fuktighet til øyeområdet samtidig som synligheten av fine linjer reduseres. Kombinasjonen av aktive ingredienser har en oppstrammende effekt og reduserer synlige poser under øynene.

Dette pleiende produktet passer for alle hudtyper.

ØYESERUM MED AKTIVE INGREDIENSER

Lancômes Rénergie øyeserum er formulert med en rekke næringsrike nøkkelingredienser, hver med sine unike egenskaper for huden rundt øynene.

 

Øyeserumet er blant annet beriket med hyaluronsyre og SNK-peptider som har en hydrerende og anti-aldringseffekt på huden, C-vitamin som forbedrer hudens glød, og F-vitamin som har en pleiende og beroligende effekt rundt øyeområdet.

 

Formelen inneholder også niacinamid, som er en type B3-vitamin som hjelper hudens funksjon og har dokumentert effekt på hudtonen ved å motvirke misfarging, bidra til en jevn hudtone og være effektiv mot pigmentflekker.

 

Som du kjenner det fra vårt Rénergie ansiktsserum, oppbevares ingrediensene i tre separate kapsler som blandes før påføring. Sammen danner de et effektivt hudpleieprodukt med fuktighetsgivende og oppstrammende effekter på huden rundt øynene.

 

HYALURONSYRE + SNK-PEPTIDER

Fuktighetsgivende og anti-aging-effekt

C-VITAMIN + NIACINAMID

Forbedrer hudens glød og bidrar til jevnere hudtone og er effektiv mot pigmentflekker

F-VITAMIN

Pleiende effekt på øyepartiet

Massasje rutine

Trinn 1

Trykk og bland sammen dine tre formler. Ett pumpetrykk av produktet er nok til området rundt begge øynene. Bland sammen formlene i hånden før påføring.

Trinn 2

Påfør med sveipende bevegelser under øyet og på brynsbeinet. Bruk to fingre til å massere kremen utover mot ørene.

Trinn 3

Klapp til slutt forsiktig øyekonturen med fingertuppene som en lett massasje for å øke mikrosirkulasjonen.

NÆRENDE RUTINE TIL PLEIE AV ØYEOMRÅDET

Ved å følge en mild og nærende hudpleierutine kan du skape de beste forholdene for en synlig forbedret hud rundt øynene. Vi hos Lancôme har utviklet en rutine som pleier øyeområdet.

TRINN 1

Første trinn i en pleiende rutine er ansiktsrens. Rengjør ansiktet grundig med din foretrukne rens, slik at det er fritt for makeuprester og urenheter. Prøv for eksempel Lancôme Lait Galatée Confort rensemelk, som er en rik ansiktsrens for tørr hud.

TRINN 2

Etter rens påføres Rénergie H.C.F. Triple Serum Eye forsiktig på øyeområdet. En enkelt pump av produktet er tilstrekkelig for området rundt begge øynene. Bland formelen i hånden før du påfører den.

Påfør med milde strøk under øyet og på brynsbenet. Bruk to fingre til å massere kremen utover mot ørene. Avslutt ved å forsiktig klappe øyekonturen med fingertuppene som en lett massasje for å øke mikrosirkulasjonen.

TRINN 3

Tredje trinn i din hudpleierutine er vårt Rénergie H.C.F. Triple Serum for ansiktet. Bland formelen i hånden før du påfører den på ansiktet med milde bevegelser. Start fra pannen og arbeid ned til kinnene og haken med bevegelser som starter fra midten av ansiktet og beveger seg utover.

TRINN 4

Til slutt anbefaler vi vår Rénergie H.P.N. 300-Peptide cream som det siste trinnet i din hudpleierutine om morgenen. Massér forsiktig dagkremen inn i huden med myke sirkulære bevegelser.

Avslutt din skjønnhetsrutine ved å lett presse produktet inn i hele ansiktet med fingertuppene. Begynn i pannen og jobb ned til kinnene, haken og kjevelinjen. Bruk lette, raske trykk for å stimulere mikrosirkulasjonen og gi huden et friskt og strålende utseende.

Rénergie H.P.N. 300-Peptide kremen kommer i et påfyllbart design, noe som betyr at du bare trenger å kjøpe en ny krem i en plastbeholder som passer perfekt inn i den originale glassbeholderen når det er på tide å fylle på.

OPPLEV FORSKJELLEN MED RÉNERGIE FRA LANCÔME

Rénergie H.C.F. Triple Serum Eye er en del av den kjære og effektive Rénergie produktserien fra Lancôme. Alle produktene i denne serien kan brukes individuelt eller kombineres hvis du ønsker å oppnå den fulle antiage-effekten.

Finn inspirasjon til en komplett skjønnhetsrutine med Rénergie produkter fra Lancôme som synlig forbedrer aldringstegnene i huden. Du kan også utforske vår luksuriøse produktlinje nedenfor.

PROVEN BY SCIENCE
POWERED BY TECH

OPPDAG

×