Rénergie H.C.F. Triple Serum Eye

RÉNERGIE H.C.F. TRIPLE SERUM EYE passer til deg som ønsker et fuktighetsgivende produkt som også har synlig effekt på området rundt øynene. Dette effektive serumet til øyepartiet inneholder hyaluronsyre, SNK-peptider, C-vitamin, niacinamid og F-vitamin.

LANCÔME H.C.F. TRIPLE SERUM EYE

Lancômes Rénergie H.C.F. Triple serum kommer nå i en utgave tilpasset øyepartiet –
oppdag kraften til Lancômes Rénergie H.C.F. Triple Serum Eye!

Dette effektive serumet til øyepartiet inneholder hyaluronsyre, SNK-peptider, C-vitamin, niacinamid og F-vitamin. Disse ingrediensene kan ikke kombineres i samme formel, derfor oppbevares ingrediensene i tre separate kapsler og blandes først ved påføring.

INGREDIENSER:
•HYALURONSYRE + SNK-PEPTIDER: Fuktighetsgivende og anti-aging-effekt
•C-VITAMIN: Forbedrer hudens glød
• NIACINAMID: Bidrar til jevnere hudtone og er effektiv mot pigmentflekker
• F-VITAMIN: Pleiende effekt på øyepartiet

HVORFOR RÉNERGIE H.C.F. TRIPLE SERUM EYE?
Produktet bidrar til resultater på flere områder:
* FUKTIGHETSGIVENDE: en fuktighetsgivende effekt på øyepartiet
* REDUSERER FINE LINJER og dynamiske linjer rundt øynene
*STRAMMER OPP ØYEPARTIET Synlig fastere hud rundt øynene
* MINDRE SYNLIGE POSER UNDER ØYNENE

8 av 10 kvinner er fornøyde med resultatene fra produktet etter 4 ukers bruk

PASSER HVEM?
Rénergie H.C.F. Triple Serum Eye passer til deg som ønsker et fuktighetsgivende produkt som også har synlig effekt på området rundt øynene.

BRUK
Ved første påføring aktiveres serumet ved å trykke noen ganger på pumpen til alle tre formlene er synlige.

RUTINE
Trinn 1: Rens ansiktet grundig slik at det er helt rent og fritt for sminkerester.

Trinn 2: Påfør forsiktig Rénergie H.C.F. Triple Serum Eye. Ett pumpetrykk av produktet er nok til området rundt begge øynene. Bland sammen formlene i hånden før påføring. Påfør med sveipende bevegelser under øyet og på brynsbeinet. Bruk to fingre til å massere kremen utover mot ørene. Klapp til slutt forsiktig øyekonturen med fingertuppene som en lett massasje for å øke mikrosirkulasjonen.

Trinn 3: Påfør Rénergie H.C.F. Triple Serum for ansiktet. Bland sammen sammensetningen i hånden før du påfører i ansiktet med sveipende bevegelser. Start fra pannen til kinnene, deretter til haken, med bevegelser som går fra midten av ansiktet og utover.

Trinn 4: Påfør Rénergie H.P.N. 300-Peptide cream. Masser kremen forsiktig inn i huden med lette sirkulære bevegelser, for å jobbe inn produktet. Avslutt skjønnhetsritualet ved å trykke produktet lett inn i hele ansiktet med fingertuppene. Start i pannen og arbeid deg ned til kinnene, haken og kjevelinjen. Bruk lette, raske trykk for å stimulere mikrosirkulasjonen og gi huden et friskt og strålende utseende.

EAN: 3614274170207

  • Rénergie H.C.F. Triple Serum Eye
×