Innta rommet med Hypnôse Drama Mascara fra Lancôme

Den ikoniske Hypnôse Drama Mascara fra Lancôme har blitt skapt på nytt. Få vakre, dramatiske øyevipper som fanger oppmerksomheten i ethvert rom.

Oppdag forskjellen med vår intense og mest volumgivende mascara noensinne, som gir opptil 17 ganger mer volum*

*Instrumentall test på 24 kvinner

 

OPPNÅ OPP TIL 17 GANGER MER DRAMATISK VOLUM*

Drømmer du om dramatiske og intense vipper? Med Lancôme Hypnôse Drama Mascara får du muligheten til å oppnå dramatiske vipper, takket være en formel som er beriket med intense, sorte fargepigmenter.

*Instrumentall test på 24 kvinner

Egnet for sensitive øyne og kontaktlinsebrukere

Mascaraen er testet under oftalmologisk kontroll, noe som betyr at den er velegnet for selv sensitive øyne og kontaktlinsebrukere.

Den ikoniske S-formede Hypnôse Drama-børsten for ekstremt volum

Denne volumgivende mascaraen har en stor, S-formet børste, som dekker hver eneste vippe fra rot til tupp og løfter vippene for ekstra fylde. Med bare noen få strøk kan du forvandle dine naturlige vipper til intense vipper med opptil 17 ganger mer volum.*

*Instrumentall test på 24 kvinner

Holder i opptil 24 timer

Gi vippene dine den ultimate volumen og la dem være i fokus hele dagen lang. Hypnôse Drama Mascaraen holder i opptil 24 timer. Opplev den uovertrufne holdbarheten og nyt et vakkert look som varer hele dagen!

2% Bonding Complex, som omslutter vippene i en pleiende formel

Hypnôse Drama tilbyr ikke bare dybde og volum. Den imponerende mascaraen er nemlig beriket med 2% Bonding Complex, som omslutter vippene i en pleiende formel. Fargen i mascaraen er også utviklet med onyx-pigmenter, som gir en kohl-lignende intensitet for et ekstra dramatisk uttrykk.

 

 

 

Applikasjon

DEN PERFEKTE TRIO

Ønsker du maksimalt volum og imponerende vipper som stjeler oppmerksomheten i ethvert rom?

Veien til vakre vipper er brolagt med en imponerende trio av vippeprodukter. Med Lancôme får du muligheten til å skape akkurat den vippelooken du drømmer om.

1. LASH SERUM

En nærende, pleiende, og styrkende vipperutine starter med vårt effektive Cils Booster Lash Revitalizing Serum, et revitaliserende vippeserum som hjelper med å reparere vippene. Slik kan de oppleves tettere, fyldigere, og sterkere.

Akkurat som med håret på hodet, bli øyenvippene utsatt for skader. Derfor kan du med et vippeserum beskytte og styrke vippene, slik at de er klare for den påfølgende mascara.

Cils Booster Lash Revitalizing Serum gir deg med andre ord muligheten til å skape det perfekte grunnlaget for fengslende vipper.

2. MASCARA PRIMER

Etter serumet kan du med fordel bruke vår Cils Booster XL Mascara Primer hvis du ønsker fyldigere vipper. Denne hvite vippeprimeren brukes før den vanlige mascaraen for å få øyenvippene dine til å virke kraftigere og lengre.

Kontrastfargen gjør at fargen på den påfølgende mascaraen intensiveres og skaper en vippelook som vil fange mye oppmerksomhet.

Påfør produktet som en vanlig mascara, og la det tørke helt før du påfører mascara.

3. VOLUMGIVENDE MASCARA

Når vippeprimeren er tørr, påføres Hypnôse Drama Mascara for ultimat volum og intensitet.

Denne mascaraen er designet for å fremheve øynene dine og gi vippene fylde, samtidig som de pleies og styrkes. Påfør produktet direkte på vippene, eller i kombinasjon med mascara-primeren for opptil 21 ganger mer volum.

Bruk den buede siden av S-børsten for å gi vippene dine et løft og volum fra rot til tupp. Med den runde siden av børsten kan du definere vippekanten din for en ekstra dramatisk effekt.

EN MASCARA TIL ENHVER VIPPELOOK

Uansett om du drømmer om voluminøse, intense vipper, eller vipper med ekstra lengde, finner du en mascara hos Lancôme. Vi har målrettede formler som gjør det mulig å finne den helt rette matchen for deg.

 

Vi har samlet våre favorittmascaraer i en guide, slik at du kan skape din foretrukne vippelook med en mascara fra Lancôme.

SLIK PÅFØRER DU MASCARA SOM EN PROFESJONELL

Vi guider deg til at legge mascara som en profesjonell med 8 lette trin.

LES MER HER

×