Idôle NOW

Idôle Now Eau de Parfum er en ren, strålende og sensuell fortolkning av den klassiske Idôle Eau de Parfum-duften. Idôle Now er en blomstrende avhengighet med en strålende duftkomposisjon av blant annet rose, orkidé og vanilje.

“The time is NOW” 
Slutt deg til Idolene, bli et Idol og bli med på reisen for en bedre fremtid.

Idôle Now Eau de Parfum er en ren, strålende og sensuell fortolkning av den klassiske Idôle Eau de Parfum-duften. Idôle Now er en blomstrende avhengighet med en strålende duftkomposisjon av blant annet rose, orkidé og vanilje.

NYSKAPENDE DUFT
Idôle Now inspirerer fremtidens parfymer med en unik forsterket blomsterduft som blomstrer understøttet av vitenskapen.

Rosen gjenbrukes og er beriket med rosevann for å redusere avfall.
Den en gang uoppnåelige duften fra malaysisk orkidé er her skapt via headspace, for å bevare naturens sjeldne blomster. Headspace gir oss muligheten til å fange sammensetningen av naturlig orkidé og deretter gjenskape duften uten å skade blomsten.

Naturlig bærekraftig dyrket vanilje fra Madagaskar er forsterket med vanillin, som er skapt via bioteknologi for å redusere bruken av råvarer.

Idôle Now bringer tilbake den ikoniske rene og strålende akkorden fra den første klassiske Idôle Eau de Parfum-duften, strålende fra de første notene og støttet av nye teknikker for å skape en rikere, mer dristig blomsterduft.

FLASKEN
Idôle Now er det nye "power"-symbolet, som representerer lyset fra et nytt daggry. Flasken er en brennende soloppgang som vokser i intensitet fra topp til bunn, og gir oss mulighet til å handle for forandring og en bedre fremtid "NOW".
Med den tynne flasken har det vært mulig å redusere glassvekten og dermed påvirkningen på miljøet. Den ytre emballasjen er FSC-sertifisert og dermed støtter Idôle og Lancôme et skogbruk med respekt for mennesket og naturen.

VIL DU FØLGE IDÔLENE?
En bedre meg, en bedre verden. Når jeg lykkes, lykkes verden med meg, og sammen er det på tide å bevege seg fremover.

Idôle Now er en blomsterduft som innkapsler styrken til en generasjon som ikke lenger ber om forandring. Deres tid er nå eller aldri. Og NÅ er denne generasjonen av ledende kvinner klare til å legemliggjøre denne endringen. En kollektiv forandring som en ustoppelig bølge som ingen av dem er klar til å gi slipp på.

The time is now!

EAN: 3614273927338

  • Idôle Now Eau de Parfum
×