Juicy Tubes

THE ORIGINAL IS BACK! PRESS. SHINE. REPEAT.
Glans på farten! Enkel og perfekt - leppene dine vil føles myke og glatte. Jo mer glans, desto bedre!

THE ORIGINAL IS BACK!
PRESS. SHINE. REPEAT.

La oss feire mange år med ultra shine og behagelig tekstur med denne nostalgiske, favoritt leppeglansen som er tilbake fra 90-tallet. Du vil elske den ultra-glossy formelen som glir lett på leppene dine med sin tube-applikator.

Glans på farten! Enkel og perfekt - leppene dine vil føles myke og glatte. Jo mer glans, desto bedre!

Juicy Tubes fra Lancome er en svært skinnende og fuktighetsgivende leppeglans med behagelig tekstur og glede. Den originale og ikoniske Juicy Tubes er tilbake! Hei, Juicy Tubes!

Tilfør styrke og den perfekte nyansen av glans til leppene dine. Feir 20 år med ultra-skinnende tekstur og glede med denne nostalgiske, favoritt fuktighetsgivende leppeglansen.

Disse langvarige leppeglansene er tilgjengelige i sin originale formel. Finnes i bestselgende nyanser, og de lukter så herlig!

Finn din indre '90-talls pop-moteprinsesse Legg til et snev av glitter til sminkelooken ditt med Juicy Tube Lip Gloss. Glans på farten.

Disse søtduftende godbitene er helt perfekte - de etterlater leppene dine perleaktige, myke og fyldige. For skinnende og fyldigere lepper,

Ta med deg leppeglansen uansett hvor du går: legg den i vesken eller baklommen. Påfør leppeglansen hjemme, på kontoret, ved bassenget eller ringside. Velkommen tilbake, #GenerationJuicy.

EAN: 3605972352163

Colors

Pure

×