LA VIE EST BELLE
IRIS ABSOLU

Eau de Parfume

 

MAKE LIFE BEAUTIFUL

HAPPINESS

HAPPINESS er ikke bare en fornemmelse, det er en ren følelse. En kraftfull, vibrerende og universell styrke i konstant bevegelse. HAPPINESS er smittende.  Den beveger seg enkelt fra én person til en annen, og hver gang blir den mer lysende og kraftfull og knytter mennesker sammen.

NY VANEDANNENDE FORTOLKNING

La vie est belle Iris Absolu Eau de Parfum er en strålende, sofistikert og sensuell fortolkning av den ikoniske La vie est belle Eau de Parfum. La vie est belle Iris Absolu er en vanedannende duft med en svært høy konsentrasjon av Iris, 10 ganger mer iris enn i den klassiske La vie est belle Eau de Parfum, og derfor inngår Iris også i duftens navn for første gang.

DUFTEN

La vie est belle Iris Absolu er en strålende blomsterduft med en sofistikert duftkomposisjon av fruktige toppnoter av mandarin, og solfylt fikenakkord, blandet med solbærknopper.
Duftens hjerte består av en sjenerøs blomsterbukett bundet rundt rike noter fra rose og med friskheten fra sjasmin, som bringer det lysende og feminine til duften.
Bunnoten inneholder en overdose iris for å fremheve den vanedannende Iris Absolu-signaturen. Her finnes også patsjuli og sensualiteten løftes av en sandeltreakkord og den vanedannende gourmandakkorden.

“I see trees of green, red roses too
I see them bloom, for me and you
And I think to myself
What a wonderful world''

Armstrong, L. ''What a Wonderful World'', 1967.

 

For første gang siden La vie est belle ble skapt, løfter alle Lancôme-ambassadørene sine stemmer i lykkens navn i en ny ikonisk kampanje. Alle er samlet rundt Julia Roberts, duftenes ikoniske muse i ti år nå: Amanda Seyfried, Isabella Rossellini, Lily Collins, Penelope Cruz, Zendaya Coleman, Aya Nakamura og HoYeon Jung.

Sangen "What a Wonderful World", kjent for sin mesterverkstolkning av Louis Armstrong, er eksklusivt omtolket av Sebastian (Ed Banger Records): en kraftig hymne sunget av kvinner, for kvinner over hele verden.

En autentisk, levende, følelsesmessig og universell hyllest til lykke som inspirerer en kraftig bølge av optimisme og hyller kraften i fellesskap. En visjon av lykke som er både kollektiv og intim, mangfoldig og individuell.

Dette uttalelsen følges av en ny eau de parfum som sprer seg med en intens og livlig blomsterduft: La vie est belle Iris Absolu.

MANGFOLDIG GLEDE

Julia Roberts, Amanda Seyfried, Isabella Rossellini, Lily Collins, Penelope Cruz, Zendaya Coleman, Aya Nakamura og HoYeon Jung. Alle representerer på sin egen måte et unikt og inspirerende uttrykk for glede.

OPPDAG ALL KUNNSKAPEN I HJERTET AV VIE EST BELLE IRIS ABSOLU

La vie est belle Iris Absolu hedrer en av de mest dyrebare ingrediensene i parfymeindustrien: Iris, den olfaktoriske signaturen til La vie est belle siden skappelsen. Med ti ganger mer konsentrert Iris enn den klassiske Eau de Parfum, tilbyr den en olfaktorisk fortolkning av La vie est belle som er blomstrende, livlig og elegant.

DEN NYE INTENSITETEN AV IRIS

Lancôme støtter ansvarlig innhenting av ingrediensene fra lokale produsenter. I hjertet av La vie est belle Iris Absolu, er essensen av Patchouli fra Bali og Iris Pallida dyrkes og høstes i Frankrike.

OLFATORISKE NOTATER

Toppnoter: Fiken-Cassis-akkord

Hjertenoter: Iris Pallida

Bunnoter: Vanilje, Hjerteessens av Patchouli.

Fiken-Cassis-akkord

Iris Pallida

Patchouli

ET UENDELIG SMIL PÅ FLASKEN

Den livlige og absolutte dybden i duften er illustrert på overflaten av en ny, ikonisk flaske der flere krystallsmil er uendelig gravert på glasset. Takket være den unike kunnskapen til våre glassmestere, kan du ta en titt bak kulissene i skapelsen av den nye La vie est belle Iris Absolu-flasken.

HVER UTTRYKK FOR LYKKE HAR EN DUFT.
HVA ER DIN?

Oppdag hele familien til La vie est belle.

×