La vie est belle Iris Absolu

   En strålende, sofistikert og sensuell fortolkning av den ikoniske La vie est belle Eau de Parfum.

   HAPPINESS

   HAPPINESS er ikke bare en fornemmelse, det er en ren følelse. En kraftfull, vibrerende og universell styrke i konstant bevegelse. HAPPINESS er smittende.  Den beveger seg enkelt fra én person til en annen, og hver gang blir den mer lysende og kraftfull og knytter mennesker sammen.

   NY VANEDANNENDE FORTOLKNING
   La vie est belle Iris Absolu Eau de Parfum er en strålende, sofistikert og sensuell fortolkning av den ikoniske La vie est belle Eau de Parfum. La vie est belle Iris Absolu er en vanedannende duft med en svært høy konsentrasjon av Iris, 10 ganger mer iris enn i den klassiske La vie est belle Eau de Parfum, og derfor inngår Iris også i duftens navn for første gang.

   DUFTEN
   La vie est belle Iris Absolu er en strålende blomsterduft med en sofistikert duftkomposisjon av fruktige toppnoter av mandarin, og solfylt fikenakkord, blandet med solbærknopper.
   Duftens hjerte består av en sjenerøs blomsterbukett bundet rundt rike noter fra rose og med friskheten fra sjasmin, som bringer det lysende og feminine til duften.
   Bunnoten inneholder en overdose iris for å fremheve den vanedannende Iris Absolu-signaturen. Her finnes også patsjuli og sensualiteten løftes av en sandeltreakkord og den vanedannende gourmandakkorden.

   FLASKEN
   La vie est belle-flasken, det ikoniske krystallsmilet, er nyfortolket i en moderne og estetisk utgave. Flasken har uendelige smil i smilet og symboliserer en glad og fri kvinne. Som et symbol på frihet har flasken et bånd med to vinger i organza rundt halsen – frihetens vinger.

   FAMILIEN
   La vie est belle Iris Absolu er en del av La vie est belle-familien. La vie est belle er en overbevisning, en erklæring til verden om at livet er vakkert når du velger din egen vei til lykke.

   EAN: 3614273922968

   • 50ml
   • 30ml
   • 100ml
   ×