NYHET

IDÔLE NECTAR

En kraftfull duftserie fra Lancôme

IDÔLE NECTAR KVINNE

Idôle Nectar er en duft, en nektar til kvinner som baner vei mot en bedre fremtid. Med Idôle Nectar er Idôle-fellesskapet klart til å flytte verden fremover med dette nye budskapet – Better me, better world. Når jeg lykkes, lykkes verden med meg, og sammen er det på tide å begynne å bevege seg fremover.

Du må aldri stoppe med å være ditt eget Idôle
Sammen baner vi veien for andre, sammen oppnår vi suksess.

DUFT

Lancôme Idôle Nectar Eau de Parfum er en ren, strålende og tiltrekkende blomsterduft med en uimotståelig og vanedannende duftkomposisjon, som skiller seg ut med sin rose-soufflé og gourmand-noter.

Idôle Nectar består av friske, fargerike toppnoter av pære, pion og magnolia, som ledsages av et sødmefylt blomsterhjerte av en rosesufflé bestående av ekstrakt av Isparta-rose, Centifolia-rose fra Grasse, Eau de rose samt Rose Absolue, som skaper en eksplosjon av blomstrende friskhet. Duften overrasker med en gourmandbunn av en eksplosiv salt popcorn-akkord med varme karamellnoter, og avsluttes med en uimotståelig Bourbon vaniljeinfusjon som intensiverer den vanedannende og pudrete signaturen i Idôle.

BÆREKRAFT

I denne herlige duftopplevelsen kan både Isparta-rose og Bourbon vaniljeinfusjon fremheves, som begge er bærekraftig dyrket.

Isparta-rose dyrkes bærekraftig i Tyrkia, hvor den håndplukkes av kvinner. Lancôme bidrar til fair trade ved å forbedre og opprettholde et godt jordbruk samt forbedre kvinners arbeidsforhold.

FLASKE

Idôle Nectar-flasken er vakker og moderne. De iriserende fasettene stråler fra flaskens kjerne til kanten, og med en duft som symboliserer besluttsomhet og optimisme hos en generasjon som er villig til å forandre verden. Flasken er produsert av 15 % resirkulert glass.

Flakongen er fortsatt en av de tynneste i verden, og er dermed enkel å ha med i vesken.

IDÔLE FAMILIEN

Idôle-familien vokser fortsatt og finnes nå i 4 forskjellige parfymeversjoner.

Bli bedre kjent med de forskjellige Idôle parfymene.

Idôle
NECTAR

IDÔLE
AURA

IDÔLE
L'INTENSE

IDÔLE
Le parfum

Den pulveriserte gourmandavhengigheten

Saltavhengigheten

Den intense avhengigheten

Den rene blomsteravhengigheten

FLORAL GOURMAND

FLORAL SOLAR

FLORAL SOLAR

FLORAL CHYPRE

Rose
Popcorn accord
Vanilla

Rose
White bouquet
Musk vanilla

Rose
Chypre
Vanilla

Rose
Jasmine
Chypre

Rent - Strålende - Attraktivt

Strålende- Varm - Sensuell

Ren - Strålende - Sensuell

Ren - Strålende - Myk

ZENDAYAS IDÔLE LOOK

×