Skjem deg bort med hud og hjemmespa

I en travel hverdag kan det være vanskelig å finne tid til velvære og skjønnhetsbehandlinger. Men heldigvis kan du med få midler skape ditt eget hjemmespa. Med det riktige hudpleiesettet kan du gi huden din en velfortjent boost, nesten som hos en profesjonell kosmetolog, i ditt eget hjem.

Les artikkelen og få inspirasjon til hvordan du skaper et hyggelig hjemmespa.

Velvære for både kropp og sinn

Et hjemmespa er en god mulighet for litt ekstra pleie til både kropp og sjel. Her kan du gi deg selv tid til fordypelse, tømme hodet for en liten stund og få påfyll av energi.

Å ta vare på seg selv og eget velvære trenger ikke å være så vanskelig, du kan enkelt skape et perfekt hjemmespa. Du kan for eksempel starte med å ta et langt varmt bad i badekaret, dersom du har et, eller du kan ta en deilig avslappende dusj med en pleiende dusjgel, en velduftene sjampo eller en luksuriøs hårkur som etterlater håret silkemykt og velpleid. Etter dusjen kan en fuktighetsgivende bodylotion gi huden velvære og pleie.

Du kan skape en hyggelig og avslappet stemning ved å tenne stearinlys, sette på din favorittmusikk og pakke deg inn i et mykt håndkle eller en behagelig morgenkåpe.

I virkeligheten er det kun fantastien som setter grenser for hvordan din spadag skal se ut. Det handler om å finne ut hva som skaper en følelse av velvære for deg. Ditt hjemmespa kan bestå av alle dine yndlingsting og favorittprodukter slik at du kan koble av og slappe av hjemme på ditt eget bad.

Få en velfortjent pause fra hverdagen med en spadag

Med et hjemmespa kan det bli litt enklere å finne tid til litt ekstra hudpleie. Du sparer tid og slipper å planlegge og booke tider. Du kan skape ditt eget spa i tryggheten av ditt eget hjem. Akkurat når du har tid og lyst.

Hudpleie er for de fleste en del av de daglige rutinene, og du har kanskje allerede noen favorittprodukter som du bruker daglig for å rense og fukte huden.

Men noen ganger kan det være godt å gjøre litt ekstra ut av hudpleien. Det er mange gode produkter som for eksempel ansiktsmasker, serum og annen ultraaktiv hudpleie som er spesielt utviklet for å gi huden intens pleie. Ditt hjemmespa er en god mulighet for å oppgradere hudpleierutinen med aktive, nærende og styrkende produkter som tar vare på huden din.

TIP

Du kan med fordel supplere hudpleierutinene med noen få superprodukter som passer din hudtype og gir huden helt riktig pleie.

Velg riktig hudpleiesett til ditt hjemmespa

Valget av riktig hudpleiesett til ditt hjemmespa avhenger av din hudtype og hudens behov.

Hos Lancôme tilbyr vi et bredt utvalg av pleiende hudprodukter som gir deg velvære og det perfekte hjemmespa.

Eksfoliering

For å gi huden ekstra luksus kan du supplere hudpleierutinen din med et eksfolierende produkt.

Når du eksfolierer huden en gang i uken, fjerner du de døde hudcellene og fornyer huden slik at du får et friskt, myk og strålende uttrykk. Med Rose Sugar Scrub får du en skånsom og pleiende eksfoliering beriket med sheasmør og honning som nærer og gjør huden myk.

Ansiktsmasker

En god ansiktsmaske gjør underverker for hudens glød og generelle velvære. Er du på jakt etter en god og luksuriøs maske å skjemme bort ansiktet med, er Hydra Zen Jelly Mask et godt valg. Det er en intens fuktighetsgivende ansiktsmaske beriket med rosevann og akasiehonning som tilfører huden rikelig med næring.

Øyenkrem

En pleiende øyenkrem bekjemper tretthetstegn, reduserer mørke ringer under øynene, strammer opp og gir et friskere uttrykk. Med vår Rénergie Multi-Lift Ultra Eye Cream får du en øyenkrem med tredobbel effekt. Kremen er beriket med hyaluronsyre og linfrøekstrakt som fukter området rundt øynene, pleier huden og reduserer fine linjer.

Serum

Et serum er spesielt utviklet for å gi huden intensiv pleie. Serumets flytende tekstur gjør det mulig å konsentrere innholdet av aktive ingredienser som gir huden den ultimate pleien.

Vårt Advanced Génifique Serum gir aktiv, regenererende pleie fra syv pre- og probiotika som gjenoppbygger hudens naturlige barriere og sørger for optimal balanse. Huden forbedres og etterlates velpleid og styrket.

TIP

For å få best mulig resultat av serumet, kan du med fordel påføre det under en dagkrem, som for eksempel vår Rénergie Multi Lift Ultra Cream. Dagkremen jobber sammen med serumet og aktiverer de nærende ingrediensene slik at du oppnår en bedre effekt av produktet.

Hos Lancôme finner du alt du trenger til ditt hjemmespa. Både som en full rutine eller som suplement til dine nåværende produkter.

GI HUDEN EKSTRA PLEIE FOR Å UNNGÅ TØRR VINTERHUD

Les mer

×