Gi huden ekstra pleie for å unngå tørr vinterhud

Hvert år når sesongene skifter og temperaturen faller, gir det nye utfordringer til huden vår. Huden blir utfordret av det kjølige været, og mange av oss kjenner til det å få tørr og irritert vinterhud.

Les mer om hvordan du sørger for den beste hudpleien om vinteren slik at du kan bevare en myk, velfuktet og behagelig hud hele året.

Vinterhuden din trenger ekstra fuktighet

Huden er vårt viktigste vern mot omverdenen. Den beskytter kroppen mot vær, bakterier og forurensing. For å sikre optimal beskyttelse er det viktig å gi huden pleie hele året rundt – om sommeren såvel som vinteren.

De kalde temperaturene og den tørre radioatorvarmen som kjennetegner høsten og vinteren har en tendens til å tørke ut huden, og derfor har huden ekstra behov for pleie i vintermånedene.

Mangel på fuktighet kan føre til irritasjon i huden. Når huden mangler fuktighet er hudens beskyttende barriere svekket, og derfor er den mer mottakelig overfor ytre påvirkninger som vind og vær. Huden kan derfor føles tørr, stram og irritert.

For å styrke huden og gjør den klar til vinteren, kan du bruke hudpleieprodukter med fuktighetsgivende ingredienser. De kan bidra med å holde hudens naturlige fuktdepoter i balanse og gi tørr vinterhud en tiltrengt fuktighetsboost.

For eksempel kan Lancômes Hydra Zen Neurocalm Cream berolige huden og tilføre fuktighet ved hjelp av et eksklusivt plantekompleks. Den lette formelen absorberes raskt inn i huden og vinterhuden etterlates behagelig, myk og velfuktet.

Styrk hudens barriere med ekstra nærende hudpleie

Huden vår består naturlig av en delikat sammensetning av gode bakterier, såkalte mikrobiom, som holder huden i balanse og gir det optimale forsvaret mot ytre påvirkninger.

Ved å bruke hudpleieprodukter som inneholder regenererende ingredienser, kan du sørge for at huden er godt beskyttet mot vinterens utfordringer.

Génifique Advanced Serum er beriket med et unikt, effektivt kompleks av både pro- og prebiotiske bakterier, som aktivt gjenoppretter hudens naturlige balanse og styrker den beskyttende barrieren. Serumet styrker hudens eget forsvar mot det harde vinterværet.

TIP

Bruk serumet under dagkremen for å
akslerere effekten av de aktive ingrdiensene.

Vår Génifique Day Cream jobber godt sammen med serumet og fukter huden i dybden. Forutenom de fuktighetsgivende egenskapene har kremen også gode anti-age-egenskaper for deg som gjerne vil bekjempe de første aldringstegnene. Dagkremen jevner ut fine linjer og etterlater huden strålende og oppstrammet.

Huden rundt øynene er tynnere og mer følsom enn resten av ansiktet og har derfor behov for ekstra pleie. Øyekremen Advanced Génifique Yeux Eye Cream sørger for ekstra pleie til øyeområdet, slik at huden ser oppstrammet med et friskere uttrykk. Génefique-øyekremen er beriket med samme formel som dagkremen i samme serie, og de to produktene supplerer hverandre og sørger for styrkende pleie til hele ansiktet.

GJØR LITT EKSTRA UT AV DIN HUDPLEIE HJEMME I VINTERMÅNEDENE

Det er lurt å skape en god rutine hvor du gir huden pleie, både om morgen og kveld med en fuktighetsgivende dag-og nattkrem. Det gjelder spesielt om vinteren, slik at du sikrer at huden får den nødvendige ekstra pleien. Absolue Premium BX Night Cream er en ultranærende nattkrem som pleier huden intenst og etterlater vinterhuden med fornyet glød.

Utover fukt både morgen og kveld, kan du med fordel supplere din vanlige hudpleierutine med en skånsom eksfolierende skrub eller en pleiende ansiktsmaske.

Eksfoliering er et fantastisk verktøy for å fjerne død hud. Bruk en mild eksfoliering til ansiktet om vinteren, som også nærer og pleier. Hydra Zen Sugar Scrub er beriket med sheasmør, honning og mikrokuler av mineralsk opprinnelse. Du oppnår en mild eksfoliering og den pleiende formelen etterlater huden silkemyk.

En ansiktsmaske gir litt ekstra velvære i hverdagen ved å gi huden en boost av pleie. I vinterhalvåret er den intense pleien fra en ansiktsmaske en god måte å sikre ekstra fuktighet for huden din.

Velg en ansiktsmaske som fukter huden i dybden og bekjemper den tørre vinterhuden. Lancôme tilbyr flere ansiktsmasker til forskjellige områder og behov slik at du enkelt kan gi ansiktet ekstra velvære i vintermånedene.

Hydra Zen Jelly Mask er en ansiktsmaske i tubeform. Masken er beriket med nærende akasiehonning og fuktighetsgivende rosevann. Påfør et godt lag i ansiktet før sengetid og la masken virke over natten.

GI HELE KROPPEN EKSTRA PLEIE OM VINTEREN

Det er ikke bare ansiktet som behøver ekstra pleie om vinteren. Huden på resten av kroppen blir også ekstra utsatt på grunn av de lave temperaturene.

Huden på kroppen er bedre beskyttet mot kulden takket være vinterklærne vi bruker, men på tross av mange lag blir huden på kroppen også utfordret av vinterværet. En ekstra pleiende bodylotion som Nutrix Royal Bodylotion er en god måte å holde hele kroppen velfuktet gjennom vinteren. Det er spesielt lurt å fukte kroppen etter en varm dusj da det varme vannet og de store temperaturforskjellene er ekstra harde mot sårbar vinterhud.

EKSPERTISE. INNOVASJON. SYNLIGE RESULTATER.

DELIKATE FORMLER BASERT PÅ DEN NYESTE VITENSKAPEN OM HUDEN -SIDEN 1936

unne deg selv med rénergie multi-lift
ultra cream

Les mer

×