Ett bryllup, to looks
– bli Wedding Belle med Lancôme

Planleggingen av et bryllup betyr nesten ubegrensede valgmuligheter. Vi vet at det er mange beslutninger som skal tas før den store dagen – alt fra kjole og dato til meny og selvfølgelig den rette å dele livet med.

Når det kommer til brudesminke, trenger du imidlertid ikke forplikte deg til kun én look.

Vi utfordrer nemlig den nye trenden med to brudekjoler og vil i stedet inspirere deg til to forskjellige sminkelooks på den store dagen. En perfekt sminkelook er kanskje en av de enkleste og mest effektive måter å forvandle hele uttrykket ditt.

Hva med å starte bryllupsdagen med en feminin, romantisk og elegant makeup som du kan bære under vielsen, mens du senere kan skape en mer vågal look til festen?

Bli Wedding Belle med Lancôme med vår sminke-guide.

Den perfekte basen

Å bytte fra en sminkelook til en annen på samme dag, krever litt ekstra forberedelse av huden din. Med den perfekte basen, kan du få en vakker glød og enkelt piffe brudesminken opp til middagen og festen.

Start din brudesminke med Lancômes Advanced Génefique Serum som gir huden en fin utstråling og glød. Deretter kan du påføre Teint Idole Ultra Wear Foundation som holder lenge og sørger for en naturlig og plettfri look.

 

 

Sist, men ikke minst, holder du leppene dine velhydrerte lenge etter det første kysset som ektefolk med La Base Rôsy.

Bryllupssminke #1 – dagslooken 

La deg inspirere av Lancôme Rose og skap en look som både er romantisk og elegant - perfekt til enhver seremoni. Til øyensminke kan du bruke Hypnôse Palette 01 French Nude som med sine varme og diskrete fargenyanser vil få alle blikk til å hvile på deg.

Gi kinnbeina en fin og delikat blush som sørger for at lyset faller vakkert ned på huden med Lancômes Blush Subtil i nyansen Rose Sable. Avslutt looken med L’Absolu Rouge Cream La Vie Est Belle som gir et hint av farge og masse glans.

Bryllupssminke #2 – kveldslooken

Når kvelden kommer, kan du forvandle din dagslook til en mer dramatisk look for festen.

Start looken med å gjøre blushen en anelse mer synlig med Blush Subtil i nyansen Blushing Trésor. Gi øynene dine litt ekstra til nattens mørke lys med Hypnôse Palette Reflets d’Amathyste sine dype og livlige fargenyanser. Fremhev øynene enda mer med eyelineren Artliner i Rose Gold Metallic.

Som prikken over i’en kan du påføre Drama Matte Lipstick i nyansen Insta Rôse for et elegant og iøynefallende uttrykk.

En unik duft – et minne for alltid

En unik duft vil gjøre minnene om bryllupsdagen enda sterkere. Duft har en spesiell evne til å vekke minner, selv måneder og år etter den store dagen.

Selv synes vi at Lancômes La Vie Est Belle Eau De Parfum er den perfekte bryllupsduften med sin feminine og florale duft.

The final
touch

Kjøp nå

Du er nå Wedding Belle og det betyr at du kun har et enkelt valg igjen på bryllupsdagen. Og heldigvis krever det kun et ja fra deg til din utkårede.

×