Absolue Rich Cream

ABSOLUE RICH CREAM - FORSTERK HUDENS CELLEFORNYELSE MED LUKSURIØS ROSSEKSTRAKT - FOR TØRR HUD

Lancômes laboratorier presenterer: Absolue Rich Cream. En krem spesielt tilpasset deg med tørr hud eller for deg som søker en ekstra rik formel. Vi har med vår 50-årige ekspertise innen hudpleie utnyttet rosenes regenererende vitalitet. Formelen inneholder en eksklusiv roseekstrakt, en konsentrert blanding av tre ulike kraftfulle roseekstrakter utviklet for å virke mot synlige aldringstegn.

HVORFOR LANCÔME ABSOLUE RICH CREAM?
Huden fuktes, og dens regenererende egenskaper forbedres. Huden beroliges og beskyttes mot ytre påvirkninger som fremskynder hudens aldring. Oppdag en luksuriøs krem med anti-aging egenskaper.

HVEM PASSER DEN TIL?
For deg som ønsker å inkludere herlige og eksklusive formuleringer i din hudpleierutine. Utviklet for å virke mot rynker og fine linjer, matt hud uten glød, ujevn hudtone, tørrhet samt mangel på fasthet, spenstighet og fylde. Kremen passer for de som vil ha ultimat luksus og ønsker en foryngende effekt på huden. Oppnå en strammere hud med en vakker gylden glans!

INGREDIENSER
Kremen inneholder eksklusivt ekstrakt fra Eternal RoseTM, en håndplukket rose fra solfylte sørlige Frankrike. Ved å kombinere de beste delene av rosen, fra stilk til blomst, tilbyr Lancôme en effektiv kombinasjon av aktive ingredienser for å gi huden et mer ungdommelig utseende.

Rosentrekstrakt: Kraftig antioksidant med anti-aging egenskaper.

RESULTATER
Kremen har effekt på synlige aldringstegn:
- Allerede etter én påføring sees resultater, huden ser mykere ut.
- Etter en måned oppleves fornyelse av huden.
- Fremskynder cellefornyelsen på hudens overflate.

EN LUKSURIØS OG PÅFYLLBAR EMBALLASJE
Absolue beviser at det er mulig å kombinere luksuriøs hudpleie og bærekraftig utvikling. Den gyldne emballasjen kan påfylles og gir deg muligheten til å gjenbruke den år etter år.

RUTINE
Ta din daglige rutine til neste nivå ved å introdusere serum og øyekrem som tillegg til kremen fra serien. Påfør serum, etterfulgt av kremen, og avslutt med Absolue Eye Cream for en komplett anti-aging-rutine.

EAN: 3614272049161

  • 60 ml
×