Leter du etter de perfekte julegavene?

La Lancôme guide deg til å finne de riktige duftende julegavene til kvinnene i ditt liv.

Er det til den klassiske og elegante kvinnen?

La Vie Est Belle

La Vie Est Belle Soleil Cristal

Er det til den sterke og selvstendige kvinnen?

Idôle

Idôle Aura

Er det til den moderne og sofistikerte kvinnen?

Trésor

La Nuit Trésor

Klassiske og elegante kvinner

La Vie est Belle

er til den elegante, frie og feminine kvinnen som ønsker et liv fylt med lys, lykke og frihet. La Vie est Belle er en hyllest til livet – en deklarasjon til verden om et valg og retten til å leve et liv fylt med skjønnhet.

La Vie est Belle er en elegant blomsterduft bygd rundt den ekstremt dyrebare irisen og med noter av vanilje, pære og tonkabønner.

La Vie est Belle Soleil Cristal

er til den strålende kvinnen som ønsker å lyse opp verden med glede og lykke, og gjøre det ordinære til ekstraordinære øyeblikk.

La Vie est Belle Soleil Cristal er en sprudlende blomsterduft med en herlig duftkomposisjon av musserende toppnoter av mandarin, et forførende hjerte av hvite blomster og en sensuell bunn av vanilje og patsjuli.

Sterke og uavhengige kvinner

Idôle

er til sterke, frimodige og fryktløse kvinner som kommer seg frem i verden på egne vilkår. Idôle er for morgendagens ledere som våger å sikte mot stjernene og baner veien for andre.

Idôle er en unik kombinasjon av rose, sjasmin og chypre. En ren, strålende duft som fremhever kvinnens utstråling og komplementerer hennes glød.

Idôle Aura

er til suksessrike kvinner som deler sin suksess, energi og erfaringer med andre. Del din suksess med andre, fra en kvinne til et fellesskap. Sammen er vi ustoppelige, sammen er vi alle idoler.

Idôle Aura er en ren, strålende og sensuell solduft med et mineralsk touch, som vekker minner om solvarm hud på en herlig sommerdag.

Idôle Aura er solskinn på flaske.

Sofistikerte og romantiske kvinner

Trésor

er for kvinner som ønsker en duft til livets mange kostbare øyeblikk. Trésor Eau de Parfum er en mild, romantisk og feminin florientalsk parfyme skapt til vår tids tydelige, glade og varme kvinner. Duftens toppnote er fersken. Hjertenoten er rose og bunnoten sandeltre.

La Nuit Trésor

er for kvinner som ønsker en elegant, mystisk og sensuell parfyme.

Duftens toppnoter er litchi og bringebær. Hjertenoten er rose, og bunnotene kommer fra vill vaniljeorkidé, patsjuli og papyrus.

Uansett hvilke gaver du ender med å legge under juletreet, må du huske at den største gaven vi kan gi hverandre, er det å være sammen

Følg den skinnende stjernen og opplev utsikten fra Eiffeltårnet

Med augmented reality.

Prøv her

×