Courtney, Patti, Debbie—Alle favorittmusikerne kan å sminke et øyestatement Prøv en Paris-inspirert versjon av rockestjerne-skjønnhet med makeup-veiledningen vår.

Trinn 1: Lag en jevn, matt hudkompleksjon

For å få glødende hud påfører du Lancôme Advanced Génifique Serum og masserer det inn med fingrene. Deretter bruker du øyenkremen Advanced Génifique Yeux under øynene, og klapper den inn inntil det er absorbert.

Legg den mattende primeren La Base Pro Pore Eraser på t-sonen for å skape en matt finish, få porene til å forsvinne og prime huden din for makeup. Deretter bruker du Lancôme Teint Idole Ultra 24H Foundation, en fullt dekkende formel, som påføres med en børste for å få huden til å fremstå feilfri gjennom hele dagen Legg deretter concealeren Teint Idole Camouflage under øynene for å dekke mørkere områder, bland først med fingeren og deretter med en børste for et jevnt resultat.

Trinn 2: Kul, fargerik øyenmakeup

Avant-garde makeup krever et gjennomtenkt øyelook. Start med øyenskyggen Ombre Hypnôse Mono P20 Rose Perle, en babyrosa nyanse, og blend den over øyelokkene dine, og spre fargen mer like over folden. Deretter bruker du øyenskyggestiften Ombre Hypnôse Stylo 26 eller Rose, en champagne fargetone, og påfør den på de indre hjørnene av øynene dine for et fint glimmer som lyser opp ansiktet ditt.

Så er det på tide med noen overdådige vipper. Påfør den langvarige mascaraen Monsieur Big Waterproof på øvre og nedre øyevipper. Du ønsker at de øverste ser fjærete og naturlige ut, mens de nederste mer klumpet sammen. Bruk tuppen av mascarabørsten til å gre de nedre vippene til klynger.

Til slutt gir du det litt farge: Bruk Lancôme Big Color Lash Top Coat Fearless Blue, som gir øyenvippene et blått topplag, og gi de nederste vippene et lag av denne flekkfaste mascaraen for en kul effekt.

Trinn 3: Leppestift for fyldige lepper

Påfør den peon-tonede lipglossen L'Absolu Rouge 393 Rôse Rose på leppene, og bruk deretter en matchende, holdbar lipliner langs kanten for å få dem til å se enda fyldigere ut.

Den eneste tingen du trenger nå? Et kjoleskift.

Anbefalte produkter

Advanced Génifique Serum
Advanced Génifique Yeux
Teint Idole Ultra 24H Foundation
Teint Idole Camouflage
La Base Pro Pore Eraser
Ombre Hypnôse Mono P20 3 Rose Perlé
Ombre Hypnôse Stylo
Monsieur Big Waterproof
Big Color Lash Top Coat in Fearless Blue
L’Absolu Rouge 393 Rôse Rose

×