LIPGLOSS LIKE A PARISIENNE

En gang var den de amerikanske jentenes territorium, nå er lipglossen blant Pariserinnenes must-haves.

Alltid på farten, på jakt etter de beste resultatene med stor kunnskap, har franske kvinner omfavnet Lancômes kolleksjon av lipglosser: L’Absolu Gloss Cream & Sheer & Velvet Matte.

LIPGLOSS - MED STIL

Glans, glitter og en klissete applikator hører fortiden til. I dag er lipglossen en moden og sofistikert takket være Lancôme's L'Absolu Gloss og dens chic nyanser. Den virkelige forskjellen? De tre distinkte lipgloss-finishene strekker seg fra sheer til kremete og fløyelsaktig matt.

Som et glimt av perler? Velg den mer nøytrale L'Absolu Gloss Sheer Beige Muse #222 eller den vakre rosa Premier Baiser #383. Foretrekker du en fløyelsfinish? Prøv den dristige L'Absolu Velvet Matte Rouge Artiste #144 eller mørkere L'Entracte #181 lipgloss som fans av Lancôme L'Absolu Rouge leppestiften kommer til å elske.

I METROEN

Ikke tid til å legge en full makeup om morgenen? Ta opp et speil fra veska i metroen og sveip på et kjapt lag L’Absolu Gloss Nuit & Jour #202 lip gloss. Den kremete finishen passer utmerket for et naturlig look på jobben. Den slanke applikatoren lover enkel påføring uansett situasjon. Det er så lett, og kan gjøres på et minutt, så du ikke går glipp av metrostoppen.

PÅ EN KAFE

Pariserinnen elsker å slappe litt av på en kafe. Nippe til en espresso, titte på folk eller å organisere resten av dagen mentalt. Påkalle "garçon" når hun spør om regningen. Å gjøre inntrykk på ham med en lys rosa Pourquoi pas? Sheer #317 lipgloss smil. Velg kafe strategisk; de fra Art Deco-perioden har mange praktiske speil for en kjapp påføring av lipgloss!

på gaten

Skynder du deg fra A til B og har glemt å tilføre den lille je ne sats quoi'? Litt farge kan løfte ethvert look, spesielt på vei til et møte eller en arendezvous av det romantiske slaget. Se deg selv reflektert i et butikkvindu og unn deg en sheer L'Absolu Gloss eller legg til litt stil til leppene dine med den passende navnet Avec Style Velvet Matte #321 lipgloss.

Dette er en makeover som ikke forsinker deg til avtalen.

PÅ NATTKLUBB

Når det er på tide å gjøre et inntrykk, er ikke den raffinerte Pariserinnen redd for å gå for et dristig og selvsikkert statement. Få de perfekte lepper mens cocktailene blir servert med den ikoniske pink Rose Lancôme #378 Velvet Matt lipglossen eller gå for en kremaktig, dristig Graffiti Gloss Cream #382 red.

PÅ SUPERMARKEDET

Noen mener kanskje at dagligvarebutikken ikke er stedet for makeup, men det skader ikke å alltid se ut på sitt beste, med et subtilt lag på leppene som løfter selvtilliten selv når du plukker dine ukentlige nødvendigheter fra hyllene. Velg en diskret, kremaktig farge som L'Absolu Gloss Rose Caresse Cream #319 eller gå for en signaturrød Caprice Cream #132 for å høyne innsatsen i frukt- og grøntavdelingen!

×