BESTSELGENDE DUFT FRA LANCÔME

Bestselgeren La Vie est Belle Eau de Parfum er en ikonisk, elegant og blomstrende duft. Parfymen er full av omtanke og sjel, og et symbol på glede og lykke.

EN HYLLEST TIL LIVET

La Vie est Belle er et fransk uttrykk, en livsfilosofi og en hyllest til livet. La Vie est Belle er en overbevisning, en erklæring til verden om at livet er vakkert når du velger din egen vei til lykke. La Vie est Belle er mest av alt et valg og retten til å leve et liv fylt med lys, lykke og frihet.

INNOVATIV DUFTFAMILIE

La Vie est Belle ble lansert i 2012 og har vært en bestselger siden den gang. La Vie est Belle var den første duften i en helt ny duftfamilie: Floriental, Tasty. Den er bygd opp rundt den svært kostbare ingrediensen iris og med tasty noter av vanilje, pærer og tonkabønner. Sjasmin og appelsinblomst lyser opp det vakre blomsterhjertet, mens patsjuli gir dybde til duften.

IKONISK BLOMSTRENDE DUFT

La Vie est Belle er Lancômes dyreste duftkomposisjon noen gang. Duften består av 63 ingredienser, der ca. 50% er naturlige ingredienser som alle har plass til å uttrykke seg. Det tok mer enn tre år å utvikle La vie est belle, og mer enn 5.500 duftkombinasjoner ble den gang testet før La Vie est Belle ble godkjent og lansert. La Vie est Belle er en feminin, klassisk blomsterduft med en prudlende livsglede.

ET STRÅLENDE SMIL I KRYSTALL

La Vie est Belle er inspirert av den historiske Lancôme-flakongen «Le sourire de crystal» (krystallsmil), som ble skapt i 1949 etter anmodning fra Lancômes grunnlegger, Armand Petitjean.

La Vie est Belle-flakongen er nytolket i en moderne og estetisk utgave som symboliserer en glad og fri kvinne. Flasken er laget av glass med en tung bunn som danner en vakker bue som symboliserer et smil rundt duftens hjerte. En sofistikert detalj som det tok et helt år å få til.

Som et symbol på frihet har flasken et bånd med to vinger i organza rundt halsen – Frihetens vinger.

 

 

 

LANCÔME-AMBASSADØR

Julia Roberts er inkarnasjonen av kvinnelig spontanitet, glede og karisma. Hun legger hele sin sjel i ulike kvinners skjebner og er troverdig, ærlig og ekte. Hun har skildret livet til en rekke forskjellige kvinner med den største empati og overbevisning. Hun har en oppriktig og engasjert personlighet med frihet til å velge uten å la seg styre av en gitt karrierevei. Med en udefinerbar aura, medfødt sjarm, et ubeskrivelig smil og en fantastisk karisma er hun en opplagt ambassadør for La vie est belle, og har vært det siden 2012.

LA VIE EST BELLE-FAMILIEN

La Vie est Belle-familien består i dag av fem dufter, som alle er bygget opp rundt den ekstremt dyrebare irisen. De kjennetegnes ved å ha hver sin unike signaturduft.

OUI LA VIE EST BELLE

LA VIE EST BELLE EAU DE PARFUM

LA VIE EST BELLE SOLEIL CRISTAL

LA VIE EST BELLE EN ROSE

LA VIE EST BELLE INTENSEMENT

Top notes

Bergamot, Pink pepper & Rasbery accord

Black currant accord

Mandarine

Red fruit accord

Bergamot

Middle notes

Damascena rose & Ylan Ylang

Iris

Ylang-Ylang & White flowers

Peony accord & rose

Jasmine

Base notes

Patchouli, Gourmand accord & Iris

Gourmand accord & Patchouli

Vanilla from madagascar & Patchouli from Bali

Sandalwood & Patchouli

Red Iris & Vanilla accord

Formats

30ML / 50ML

30ML / 50ML / 100ML

50ML / 100ML

50ML / 100ML

30ML / 50ML

OUI LA VIE EST BELLE EAU DE PARFUM

En strålende og sofistikert duft.

OUI La vie est Belle Eau de Parfum er en luksuriøs, strålende blomsterduft. Det er den første parfymen fra Lancôme med en duo-duftkomposisjon av iris pallida og centifolia rose, som er de fineste, mest eksklusive blomstene i parfymeverdenen. OUI La vie est Belle består av friske, fargerike og fruktige toppnoter av sprudlende bergamott, bringebær og rosépepper. Duftens hjerte er pakket inn i en enestående og lysende blomsterbukett av centifolia rose og solrik ylang ylang. Bunnotene består av en overdose av iris, patsjuli og gourmandnoter for å intensivere den vanedannende og sensuelle signaturen av La vie est Belle.

La Vie est Belle Eau de Parfum

En ikonisk, elegant og blomstret duft.

La Vie est Belle er bygd opp rundt den svært kostbare irisen og med tasty noter av vanilje, pærer og tonkabønner. Sjasmin og appelsinblomst lyser opp det vakre blomsterhjertet, mens patsjuli gir dybde til duften.

La Vie est Belle Soleil Cristal Eau de Parfum

En frisk, sprudlende og myk duft.

La Vie est Belle Soleil Cristal er en sprudlende blomsterduft med signaturduften Solar iris. Parfymen har en herlig duftkomposisjon av musserende toppnoter av mandarin, et forførende hjerte av hvite blomster og en sensuell bunn av vanilje kombinert med patsjuli.

La Vie est Belle En Rose Eau de Toilette

En blomstret, frisk og strålende duft.

La Vie est Belle En Rose er bygget opp med ekstra sprudlende og fruktige toppnoter, og har en signaturduft av pion og rose. Blomsterhjertet kommer dermed mer til uttrykk i denne Eau de Toilette, da den velkjente irisen er dempet og duften tilført pion og rose.

La vie est belle Intensément Eau de Parfum

En intens, vanedannende og spennende duft.

La Vie est Belle Intensément har et sterkt og sensuelt blomsterhjerte av iris og sjasmin, og nettopp disse to duftnotene er også signaturduften til La vie est belle Intensément. Duftens blomsterhjerte fremheves av friske toppnoter fra bergamott og bringebær, mens bunnotene vanilje og patsjuli gir duften en varm og intens dybde.

×