Hvordan du kan stråle når du er 60

Aktiv, morsom og strålende, dagens 60-årige kvinne er en del av den nye generasjonen kvinner som jobber, engasjerer seg og protesterer.

Men noen ganger, etterhvert som årene går, er ikke den modne huden hennes i stand til å holde seg i samme tempo, og den mister sin vakre utstråling og ungdommelige glans. For å hjelpe henne å gjenoppdage hudens naturlige gnist, har Lancôme designet Rénergie Multi-Glow - go-to anti-aldrings hudpleieproduktet for dristige kvinner.

 

 

RÉNERGIE MULTI-GLOW

En formel med naturlig kraft.  En ultra-sensorisk tekstur. Den unike og multi-sensoriske teksturen dekker ansiktet i et mykt, skånsomt lag hele året. Alt i alt den perfekte balansen mellom friskhet og næring. En øyeblikkelig blomstrende effekt på huden. Rénergie Multi Glow gjenoppretter øyeblikkelig hudens naturlige rosa glød og utstråling.


En vanedannende parfyme. De glitrende notene fra Rénergie Multi Glow parfymerte spray for kvinner gjenoppliver både huden og energien. Med sin positive energi føler vi oss klare til å starte dagen.


En livsfilosofi. Med Isabella Rossellini som ansikt utad er Rénergie Multi Glow-kampanjen rettet mot alle 60 år gamle kvinner som ikke vil slutte å le, danse, stråle ... som ikke vil slutte å leve! Vakrere og mer ambisiøse.

Kvinnene fra Rénergie Multi Glow-generasjonen er mer aktive enn noensinne.

×