Hva man gjør når sesongmessige forandringer gjør ansiktet misfornøyd.

Begynnelsen av våren gir oss blomster og et velkomment humørløft, men en årstidsendring kan ha mindre ønskelige effekter på et annet barometer: Huden. Skifte i vær og fuktighet kan føre til at ansiktet ditt føles kløende, varmt, irritert ... kanskje til og med litt fet og skadet.

Du kjenner følelsen - for de fleste av oss kommer perioder med sensitiv hud noen ganger i året, og kan også stamme fra reiser, en elendig diett og stress.

Dager med dårlig hud er mer enn bare ukomfortable. Når huden er betent, er den mindre i stand til å forsvare seg mot miljøbelastning (som forurensning og frie radikaler), og som følge av dette kan den eldes raskere.

Enten det er sesongmessige forandringer, stress, eller dårlig mat, går de fleste av oss gjennom perioder med følsom, irritert hud. Her litt om hvordan du kan fikse det.

GÉNIFIQUE SERUM

Lancôme Advanced Génifique Sensitive Dual Concentrate er vår en-måneds kur for dehydrert hud som går gjennom en tøff periode. Se det som en gjenoppliving av hele ansiktet ditt. Det pantiotente antioksidantserumet har alle fordelene ved det ikoniske Lancôme Advanced Génifique, er et dobbelt-konsentrat, som inneholder to unike former, som hjelper huden igjennom perioder der huden er ekstra sensitiv - som vi også kan kalle for "bad skin days". Den gir huden øyeblikkelig en mer behagelig fornemmelse og minsker følelsen av tørrhet og stramhet. 


HVORDAN DU BRUKER SERUM

Vri hetten for å frigjøre antioksidant-ampullen inn i flasken (å hold ingrediensene adskilt inntil du er klar til å bruke den opprettholder deres styrke), rist for å blande, bruk deretter hver natt i 30 dager etterfulgt av den normale hudpleierutinen din.

Når du er ferdig med flasken, og huden din er tilbake til sitt sunne, balanserte selv, kan du skifte tilbake til Advanced Génifique to ganger daglig som det første trinnet i rutinen.

×