Trésor In Love

Trésor In Love

Den nye parfymen for henne

 • For 20 år siden skapte Lancôme en parfyme som har blitt legende: Trésor.
  I dag lanserer Lancôme Trésor In Love, og skriver dermed en ny historie, om det dyrebare øyeblikket da alt starter, tegnet på frigjort romantisme med florale noter…

  Trésor in Love er frisk og fruktig, sensuell og strålende, og spiller på kjærligheten i høy rytme. I historien om Trésor in Love spiller heltinnen sin kjærlighetsrolle med en forsvarsløs spontanitet. Som de blandede følelsene hos en ung, forelsket kvinne, når følelsene er både intense og skjøre, er Trésor in Love bygget opp med kontraster: En ny, uimotståelig floral duft, med en touch av nektarin og sedertre, rose med karakter og skimrende sjasmin.

  Flasken er langlemmet og innbydende, og representerer en absolutt moderne og konsentrert energi. En rose i sort sateng ligger rundt flasken som amulett rundt halsen.

 • Trésor in Love starter med en sorgløs toppnote, en fruktaktig harmoni mellom pære og nektarin, som man lett faller for.

  Hjertenotene er kronblader av rose og sjasmin, en lett bevring av følelser.

  Bunnoten er sensuelle tredufter av sedertre og hvit musk.

  Trésor in Love påføres lett og enkelt med noen dråper på halsen, for en chic og moderne duft, et hjerte fullt av friheten til å elske "à la française".