Poême

Poême

Eau de Parfum Spray

 • Si alt uten et ord.

  En parfyme for å forføre og erklære sin kjærlighet...uten ord!
  En kontrastfyllt parfyme med den eksplosive duften blå valmue fra Himalaya som slutter seg til den trollbindende, mystiske duften av Datura. Hvite blomster som blander seg med gule blomster...i Poême er hvert ord en blomst, og hver blomst et dikt, som gir uttrykk for det man ikke kan si.

 • Poême er en orientalsk duft av skygge og lys som spiller på kontraster. Rimet eller solfylt, blå eller hvit, nervøs eller dorsk: Poêmes duftnoter gir et poetisk, olfaktivt bilde.

  Det er de edleste blomsterduftene som frigjøres først: Datura-blomst, en fyldig og rik sandblomst med en eggende glans. For å friske opp denne gule, sensuelle duften, bidrar blå valmue fra Himalaya med et fall av rimstjerner.

  Hjertenotene er sarte blomster som mimosa, påskelilje, fresia, rose og vaniljeblomst, gule og hvite blomster i en lekker blanding, som henviser til en vakker hage i solskinnet.

  Spray på ca. 20 cm fra huden, spesielt på varme soner: innsiden av håndleddene, under øret, bak knærne... Og den friske duften vil følge i ditt kjølvann!